Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre Daria! Mai multe detalii >>
Postat de Tati, 02/06/2012 6:29 pm

Martie 2012, prima noastra vizita pe anul acesta in Ucraina. Ne asteapta un an greu in care ne-am propus sa facem 3 sedinte la distanta de cate 2 luni intre ele, sa vedem cu adevarat ce efecte are aceasta terapie pentru Daria. Ne vom concentra si mai mult asupra fizioterapie de acolo. Ei fac zilnic doar 30 minute de fizioterapie cu fiecare copil pe langa celelalte terapii, dar noi am hotarat sa mai facem inca o ora in plus pe zii cu Daria.

Intr-adevar, deja dupa primele zile petrecute in Ucraina, Daria are imbunatatiri, si in privinta relaxarii (despasticizare) dar si in privinta miscarii manutelor. Are o mobilitate si a inceput sa miste manutele pe directii mai variate si mai ample.

Prima saptamana a fost destul de grea, deoarece din cauza banutilor am ales sa locuim in chirie in afara clinicii, iar vremea ne-a fost cam potrivnica. Diminetile sunt foarte reci,  iar noi incepem terapiile de la 7.30.  Spre sfarsitul de saptamana Daria a inceput sa faca secretii si a racit. Din pacate, de fiecare data cand am mers in Ucraina, dupa prima saptamana Daria raceste. Aceste raceli ne cam incurca, dar e oarecum normal avand in vedere ca in clinica sunt foarte multi copii, iar in aceste comunitati exista un mare risc sa capteze virusi.

A trebuit sa revenim acasa dupa doar 8 zile din Ucraina, deoarece Daria are mari probleme cu secretiile si nu putem sa mai mergem la terapii. Cel mai important este ca Daria are destul de multe achizitii, isi tine mai bine capul, are miscari mult mai bune cu manutele, e mult mai relaxata atat la manute cat si la picioruse, iar spatele e mult mai drept si isi foloseste mai bune muschii de pe spate.

Am facut programare pentru 15 mai la o revenire in Ucraina. Speram sa fim sanatosi si sa revenim.

Lasa un comentariu

*