Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre Daria! Mai multe detalii >>
Postat de Tati, 27/10/2011 12:22 pm

Asociatia Umanitara Despa Daria

CIF 29230474

Domiciliu fiscal  jud. Timis  Mun.Timisoara str.Orsova nr 27 bl.108 sc.A  et.3 ap.8

Cod IBAN: RO81 BTRL 0360 1205 G731 05XX     Sucursala Bega, Timisoara

Tel. contact 0723.911.175 sau 0764.703.484

Mail ionutdespa@yahoo.com

Asociatia Umanitara Despa Daria este inscrisa in Registrul Special – Asociatii cu nr 126 din 26.07.2011.

Ea a luat nastere pentru ajutorarea micutei Despa Daria Nicoleta, in varsta de aproape 2 anisori si pe care poveste poate o cunoasteti din celelalte pagini ale acestui site. Dorim sa oferim posibilitatea atat persoanelor fizice cat si celor juridice sa sprijine incercarile noastre de a strange fonduri pentru terapiile necesare si imperative in recuperarea micutei.

Prin aceasta asociatie incercam  sa oferim o cat mai mare transparenta si siguranta tuturor ca aceste fonduri pe care le-ati alocat dumneavoastra vor fi folosite numai si numai in directiile pe care le dorim si noi, si anume de  ajutorare . Asociatia este de natura socio-umanitara, ea sprijina dezvoltarea sociala, educationala si culturala a copiilor, tinerilor si adultilor cu nevoi speciale.

Ajutorarea acestui  ingeras este scopul principal al acestei asociatii, dar planurile sunt mult mai marete. Speram ca impreuna cu dumneavoastra sa reusim sa ajutam mai multe cazuri, pentru ca din pacate sunt tot mai multe cazuri de copii cu nevoi speciale care au nevoie de terapii speciale si ai caror parinti nu reusesc sa-i ajute de unii singuri asa cum sunt sigur ca si-ar dori orice parinte.

Din fericire Statul Roman ofera posibilitatea atat persoanelor juridice cu patrimoniu privat cat si persoanelor fizice sa redirectioneze o parte din impozitele care oricum trebuiesc platite.

Modalitati de sponsorizare :

  • persoanelor juridice cu patrimoniu privat li se permite redirectionarea de pana la 20% din impozitul datorat Finantelo Publice, dar nu mai mult de 3 la mie din cifra de afaceri
  • PFA-urile  au posibilitatea de a redirectiona pana la 5% din impozitul pe profit
  • persoanele fizice angajate in baza unui contract de munca au posibilitatea de a redirectiona 2% din impozitul pe salariu catre un ONG sau o Asociatie Umanitara

Cadrul legal ce permite sponsorizarea:

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau via mail, raspundem cu promtitudine!