Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre Daria! Mai multe detalii >>
Postat de Tati, 18/04/2011 8:21 pm

Acum puteti redirectiona cei 2% din impozitul pe venit (salariu) direct catre Daria prin asociatia ei umanitara care am reusit in sfarsit sa o infiintam.

Asociatia se numeste Asociatia Umanitara Despa Daria avand cif 29230474 iar contul asociatiei, in care vor intra banutii este RO81BTRL03601205G73105XX.

Pe aceasta cerere, pe langa datele asociatie prezentate mai sus, trebuie sa fie mentionate datele contribuabilului ( nume, prenume, cnp, etc)  si semnatura dumneavoastra. In cazul in care doriti sa o depunem noi pentru dumneavoastra trebuie completata si sectiunea “imputernicit” ( exista un exemplar mai jos cu datele mele personale completate deja in acea sectiune )

Aceste cereri trebuiesc depuse pana la data de 15 mai 2014 si au ca referinta veniturile din anul 2013. Ele trebuiesc completate citet pentru ca o data introdus CNP in sistem nu se mai pot aduce modificari ulterioare daca eventual au aparut ceva greseli minore.

Mai jos aveti posibilitatea sa downloadati o cerere completata cu datele asociatiei pe care trebuie sa completati doar datele personale si sa o semnati.

Sunt doua modele : unul doar cu datele asociatiei pe care il puteti depune dumneavoastra si unul care contine si datele mele personale la rubrica ” imputernicit” pe care il pot depune eu in numele dumneavoastra la Directia Finantelor.

Daca considerati ca nu aveti timp sau posibilitatea sa depuneti cererea la Administratia Finantelor Publice unde domiciliati nu ezitati sa ne contactati si facem noi asta pentru dumneavoastra.

tel 0723.911.175    sau e-mail: ionutdespa@yahoo.com

Va multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi pana acum si speram ca si continuare sa ne putem baza pe ajutorul oamenilor cu suflet mare ca dvs. Singuri nu avem nici o sansa.

In Ucraina

9 raspunsuri pentru “Redirectioneaza 2% din impozit”

 1. Mihaela says:

  cum se poate completa online? nu reusesc sa ajung la finante pana la ceea data. nu stau in oras. astept raspuns

  • Tati says:

   Buna Mihaela,
   Completarea online nu e ok deocamdata. Trebuie ori depusa declaratia la ghiseu, ori trimisa prin posta la finantele unde ai domiciliul.
   Daca trimiti prin posta sa trimiti te rog cu confirmare de primire, sau daca ti-e mai usor trimite postal pe adresa noastra si trimitem noi la finante.
   Adresa noastra este Timisoara, str.Orsova nr 27, sc.a, ap. 8, cod postal 300634….fam.Despa Ion
   Iti multumim pt ajutor, iar la cealalta intrebare o sa iti raspund acolo.

   • Mihaela says:

    cred ca o sa ma duc personal, dar din pacate numai pe la inceputul lui mai .oricum inainte de 15 mai. Domnul sa o ajute de Daria. Este o frumusete si am plans cititnd povestea ei. Sunt si eu mama si simt durerea voastra.

 2. Andreea says:

  Ceau,am citi acum si eu … povestea Dariei,imi pare nespus de rau … sunt sigura ca bunul Dumnezeu o va ajuta!!! Vreau si eu sa redirectionez cei 2% din salar. As putea sa printez formularul de aici sa-l completez si cu datele mele si apoi sa il depun la finante??? Va rog mult sa ma indrumati pt ca vreau neaparat sa ajut in acest fel.

  DOAMNE AJUTA!!!

  • Tati says:

   Buna Andreea,
   Da, poti sa printezi acest formular, il completezi cu datele tale personale si il depui la Finante pana la data de 15 mai.
   Multumim!

   • liana says:

    Buna, Desi suntem in 25.05.2011 se mai pot redirectiona catre voi cei 2% ?

    Multumesc si multa sanatate

 3. codrut says:

  buna,pt anu 2012 va mai este de folos cei 2% pt fetita sau ati rezolvat problema ,eu anu trecut tarziu am vazut cazul vostru pe masinile de taxi si era tarziu pt cei 2% si as vrea sa stiu care mai e situatia si daca va mai e de folos trimite te rog un mail pe id acesta sa stabilim cum facem in continuare,multa sanatate fetitei

  • Tati says:

   Buna,

   Pentru anul acesta (referitor la 2011) se pot descarca de pe site declartii 230 cu datele asociatiei umanitare Despa Daria.
   Trebuie completate si depuse la Administratia Finantelor din localiatea de domiciliu intre 15 martie si 15 mai.
   Daca nu aveti timpul necesar contactati-ma telefonic va rog la 0723.911.175 si va ajut cu drag.
   Chiar daca intra tarziu, acesti banuti ne ajuta sa continuam terapiile necesare Dariei.

   Va multumim pentru ajutor!

 4. Ioana Pandur (Sgura) says:

  Ionut,

  Am gasit dupa ce am trimis mesajul informatiile necesare. O sa incerc sa directionez cat mai multi bani catre voi.

  Ioana


Lasa un comentariu

*