Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre Daria! Mai multe detalii >>
Postat de Tati, 23/01/2011 2:29 pm

Metoda Kozijavkin – (Sistem Intensiv de Recuperare Neurofiziologica) – este este o metoda eficienta de tratament in cazul  pacientilor  cu paralizie cerebrala,  dureri de spate si a consecintelor  traumelor si a leziunilor organice ale sistemului nervos.

Metoda Kozijavkin a fost creata in urma cu 17 ani in Ucraina si a fost  recunoscuta oficial de Guvernul Ucrainei. Datorita eficacitatii metodei de recuperare aceasta a fost recunoscuta in mai multe tari.   Mai mult de 20.000 de pacienti au fost tratati prin aceasta metoda, incluzand cca 8.000 din Germania, Austria, Elvetia si Franta, SUA si din alte tari ale lumii.

Pentru mai multe detalii http://ro.reha.lviv.ua/

Video cu micuta Daria in timpul exercitiului de corectie a coloanei folosind metoda kozijavkin:

2 raspunsuri pentru “Recuperare in Ucraina”

 1. HUCI MIHAELA says:

  Numele meu este Mihaela,si am un baietel de 2 ani si 9 luni cu aceeasi boala ca si a fetitei dvs.Stiu prin ce treceti,e cumplit,dar Dumnezeu va ajuta prin oameni ca sa o puneti pe picioare pe Daria.Trebuie doar sa CREDETI,stiu ca sunt doar simple cuvinte,dar va asigur ca ele vin din suflet.
  Ca toti parintii,incercam tot ce este posibil pe lumea asta ca,acesti copii sa se bucure de copilarie si de aceea va rog sa-mi spuneti si mie cum ati reusit sa faceti programare in Ucraina,pe ce site ati intrat?
  Va pupa Mihaela Huci si fiul ei Rares.

  • Tati says:

   Buna Mihaela,
   Multumim in primul rand pentru incurajari, speram ca si Rares sa se faca bine.
   Referitor la situl clinicii din Ucraina, http://ro.reha.lviv.ua/, aceasta este varianta in limba romana. La contact gasesti adresa de mail la care ii poti contacta. Scriele un mail, in limba engleza, cu un scur istoric medical al lui Rares. Iti vor raspunde cu siguranta, noua ne-au raspuns in 24 ore. O sa trebuiasca sa ii traduci scrisorile medicale, care au un diagnostic ale copilului, in engleza si sa le atasezi la acel mail. Noi am trimis si interpretarea de la RMN.
   Ele vor fi studiate de comisia de medici si iti vor raspunde daca ei cred ca pot sa te ajute cu recuperarea.
   Daca mai ai nevoie de orice ajutor sau sfaturi scrie-mi pe adresa mea de mail ionutdespa@yahoo.com si promit sa raspund cu promtitudine.
   Va pupam si noi si Doamne Ajuta!


Lasa un comentariu

*